Hjelperytterne

Hjelperytterne er en veldedig forening som har til formål å hjelpe andre. Bak foreningen står en gruppe aktive syklister med erfaring fra krevende sykkelturer og veldedighetssykling.

Foreningen arbeider tett sammen med sykkelreiseselskapet Pedal People som tidligere har arrangert sykkelturer til bl.a. Paris og Roma. I samarbeid med MS Forbundet i Norge har vi i flere år arrangert sykkelturer til Mont Ventoux i Frankrike, hvor formålet var å samle inn midler til forskning på MS.

 

Vi er ikke tilknyttet en fast organisasjon. Vår tanke er å hjelpe forskjellige grupper med utfordringer/sykdom hvert år – slik får flest mulig det best mulig.

 

Vi planlegger som utgangspunkt at Hjelperytterne i 2018 danner ett eller flere sykkellag i Oslo og omegn. Hvert team har sin egen ledelse og det arrangeres fellestreninger, møter og arrangementer.

Du kan være en Hjelperytter selv om du bor et sted i landet hvor der ikke er et lokalt team. Du blir da tilknyttet et team nærmest deg og deltar på trening og arrangementer i det omfang du har tid.

 

Som rytter er det en forutsetning at du er med på å samle inn penger til Hjelperytternes formål, som i 2018 er å støtte tandemsykling i Norge. Målet er at hver rytter samler inn minimum NOK 5.000. Dette beløpet kan du enten samle inn på egen hånd eller i fellesskap med ditt team. 

 

Vi legger naturligvis frem regnskapet, slik at du kan se hvordan de innsamlede midlene brukes.